Hjem Ansvarlighed

Vi tager ansvar ved at gøre en forskel

Socialt ansvar

Forende Service prioriterer social ansvarlighed højt og ønsker at bidrage til en positiv social udvikling inden for alle vores serviceområder.

Vi arbejder systematisk med at skabe og bibeholde et godt og sundt arbejdsmiljø for alle vores ansatte. Det er slet og ret en del af fundamentet for vores forretning.

Kronesmiley

Forenede Service har den eftertragtede Kronesmiley, som betyder at “virksomheden har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard”.

Vi skaber arbejdspladser til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet

Vi samarbejder med virksomheder i branchen, 36 jobcentre, kommuner samt fagorganisationer som 3F om at skabe arbejdspladser og uddanne vores medarbejdere til varige jobs.

Lønnet efteruddannelse

Vores uddannelseskoncept ”Fra ABC til EUD” betyder, at vi uddanner mennesker ud fra deres ståsted. Medarbejdere kan fx starte med sprogskole før de kan vælge at komme på AMU-kurser. Efterfølgende kan medarbejdere opnå merit til erhvervsuddannelse.

Uddannelserne er opdelt i tre hovedområder:

  • Forberedende uddannelse for voksne (FVU)
  • Professionel arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
  • Erhvervsuddannelse (EUD/EUV)

Ambitiøs miljøpolitik

Gennem en ambitiøs miljøpolitik bestræber vi os på at udføre vores services så miljøneutralt som muligt. Vores valg af arbejds­redskaber, hjælpemidler og metoder tager udgangspunkt i denne målsætning med en sund balance mellem økonomi og langsigtet miljøbelastning.

Vi arbejder aktivt med at fremme bæredygtige løsninger både hos os og hos vores kunder inden for områder som energibesparelse, minimering af affaldsproduktion og en mere effektiv planlægning og udnyttelse af vores ressourcer.

I 2019 omlagde vi vores rengøringskemi til helt bionedbrydelig og plantebaseret rengøring, som er EU-Blomst- og Cradle to Cradle-certificeret.

Forskellige kulturer skaber dynamik

Vi har medarbejdere med næsten 100 forskellige nationaliteter. Denne mangfoldighed af nationaliteter er vi særligt stolte over, da de mange forskellige kollegaer skaber dynamik og en arbejdsglæde, som består af elementer fra forskellige kulturer – det giver Forenede Service en flig af ”hele verden”. 

Så ved I det er i orden

Med Forenede Service kan I være sikre på, at der er ualmindeligt godt styr på tingene, hvad enten det gælder kvalitet, miljø eller arbejdsforhold. Vi er nemlig blandt Danmarks bedst certificerede Facility Service-selskaber.

Vi er:

Arbejdsmiljøcertificeret ifølge ISO 45001:2018
Miljøcertificeret ifølge ISO 14001:2015
INSTA 800-virksomhedscertificeret