Hjem Ansvarlighed

Medarbejdere, ansvarlighed og ordentlighed

Forenede Service er en del af Forenede Koncernen, hvor CSR er en grundlæggende omtanke for det enkelte menneske og vores fælles jord. For at gøre holdning til handling er CSR-arbejdet en del af forretningsstrategier og ledelsesprocesser på tværs af hele Forenede Koncernen. Af den grund er de øverst ansvarlige for vores CSR-arbejde koncernens bestyrelse og koncernledelse. Vores samfundsansvar forankres og udføres på tværs af alle Forenede Koncernens funktioner og aktiviteter.

Socialt ansvar

Forende Service har social ansvarlighed højt prioriteret og ønsker at bidrage til en positiv social udvikling inden for alle vores serviceområder.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, og vi arbejder systematisk med at skabe og bibeholde et godt og sundt arbejdsmiljø for alle vores ansatte.
Det er slet og ret en del af fundamentet for vores forretning.

Kronesmiley

Forenede Service, samt tre andre virksomheder i rengøringsbranchen har den eftertragtede Kronesmiley, som betyder at “virksomheden har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard”.

Engagerede medarbejdere

For at sikre at medarbejdernes viden hele tiden er ajour og på topniveau, har Forenede Service oprettet sit eget uddannelsesprogram, der omfatter struktureret uddannelse af vores medarbejdere.

Alle serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring og ofte lang erfaring inden for rengøringsservice. Serviceassistenter til specialiserede områder som fx hospitalsrengøring har bestået kompetencegivende AMU-kurser.

Ledende medarbejdere modtager ligeledes planlagt, løbende undervisning i form af interne og eksterne programmer, der strækker sig over et længere tidsrum.

Ambitiøs miljøpolitik

Gennem en ambitiøs miljøpolitik bestræber vi os på at udføre vores services så miljøneutralt som muligt. Vores valg af arbejds­redskaber, hjælpemidler og metoder tager udgangspunkt i denne målsætning med en sund balance mellem økonomi og langsigtet miljøbelastning.

Vi arbejder aktivt med at fremme bæredygtige løsninger både hos os og hos vores kunder inden for områder som energibesparelse, minimering af affaldsproduktion og en mere effektiv planlægning og udnyttelse af vores ressourcer.

I 2019 omlagde vi vores rengøringskemi til helt bionedbrydelig og plantebaseret rengøring, som er EU-Blomst- og Cradle to Cradle-certificeret.

Forskellige kulturer skaber dynamik

Vi har medarbejdere med næsten 100 forskellige nationaliteter. Denne mangfoldighed af nationaliteter er vi særligt stolte over, da de mange forskellige kollegaer skaber dynamik og en arbejdsglæde, som består af elementer fra forskellige kulturer – det giver Forenede Service en flig af ”hele verden”. 

Så ved I det er i orden

Med Forenede Service kan I være sikre på, at der er ualmindeligt godt styr på tingene, hvad enten det gælder kvalitet, miljø eller arbejdsforhold. Vi er nemlig blandt Danmarks bedst certificerede Facility Service-selskaber.

Vi er:

Arbejdsmiljøcertificeret ifølge ISO 45001:2018
Miljøcertificeret ifølge ISO 14001:2015
INSTA 800-virksomhedscertificeret