Hjem Om os
Forenede Service hovedkontor

Forenede Service er en del af en stor koncern

Danmarks største privatejede servicekoncern.

Forenede Service er Danmarks største privatejede Facility Service virksomhed og tilbyder tjenester inden for følgende serviceområder: rengøring, kantinedrift og ejendomsdrift.

Forenede Service er en del af Forenede Koncernen, som er en dansk, familieejet servicekoncern, med en omsætning på ca. DKK 3 mia. Vi er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 11.200 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.

De forskellige forretningsområder er opdelt i selvstændige virksomheder.

Ledelse

Ledelsen i Forenede Service

Økonomi

Årsrapporter, faktureringsadresse

Politik for antikorruption

Forenede Koncernen ønsker at være en transparent og troværdig samarbejdspartner, der agerer pålideligt med en høj integritet.

Whistleblower ordning

Som en ansvarlig virksomhed, der vil sikre en ordentlig og professionel drift, ønsker Forenede at vide, hvis der sker uregelmæssigheder i vores organisation.

Afdelinger

Forenede Service er landdækkende med afdelinger i hele Danmark.

Kontakt afdelingerne her.

“Vi vil gøre en forskel
for mennesker, for samfundet,
for fremtiden.

Om Forenede

Fra den spæde start i 1959 og frem til i dag

Den 15. juni 2022 fejrede Forenede Koncernen 63-års jubilæum, og da den navnkundige stifter af koncernen Peer C. Krogh i 1959 startede sin virksomhed med spand, klud og en konfirmationscykel for at cykle rundt i Københavnsområdet og pudse vinduer, havde han næppe drømt om, hvad koncernen ville udvikle sig til i løbet i årene.

“Har du fået nogen til at smile i dag,
så har du gjort et godt arbejde.”

Peer C. Krogh, stifter.