Hjem Ja tak til praktikforløb i Forenede Service

Ja tak til praktikforløb i Forenede Service

”12 af de 16 besøgende, takkede ja til et praktikforløb hos Forenede Service Danmark – og det er 75 procent af de fremmødte. Det er vi rigtig glade for,” fortæller Christian Krogh Vermehren, som er uddannelseskoordinator i Forenede Service.

Sammen med Københavns Erhvervshus og Jobcenter København var der i dag inviteret til match-arrangement, hvor der kunne stilles spørgsmål til, hvordan det er at arbejde med rengøring. For det er aldrig ’bare rengøring’. Vores kunder forventer en god service, udført af medarbejdere som er uddannede i at varetage opgaven.

”Og det forbereder og uddanner vi dem til,’ fortæller Christian og viser de fremmødte, hvilke uddannelser som de kan blive tilbudt, og at uddannelserne er både med løn og i arbejdstiden.

Hos Forenede Service kan man blive både rengøringstekniker og serviceassistent og er man ikke helt perfekt til dansk, så bliver man tilbudt et sprogkursus. Uddannelser som de 12 nye praktikanter kan vælge at få, hvis de bliver ansat hos os.