Hjem Tæt samarbejde, mentorordning og Jobcentersamarbejde er en del af kontrakten med Herlev Kommune

Tæt samarbejde, mentorordning og Jobcentersamarbejde er en del af kontrakten med Herlev Kommune

Forenede Service starter i dag op i Herlev Kommune, hvor vi er en del af et samarbejde omkring synlig rengøring og mentorordning for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Særligt vil man forsøge at knytte et tilhørsforhold mellem medarbejderen i jobtræning, skolen og eleverne for at opnå øget forståelse og kendskab til rengøringsfaget.

”Vi ser dagligt, hvor stor forskel vi kan gøre for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og også hvor gode medarbejdere vi får, efter en ordentlig introduktion og et tæt mentorforløb. For os er det en kæmpe fordel at kunne indgå denne slags partnerskaber med arbejdstræning, da det taler så meget ind i det område, vi i forvejen prioriterer højt,” forklarer Jan Jeppesen, regionsdirektør i Forenede Service og ansvarlig for kontrakten med Herlev Kommune.

Samarbejdet lægger op til, at jobtræningsforløbet munder ud i fastansættelse samt et bedre samt tættere forhold til den skole, hvor der bliver gjort rent. Det vil man kunne opnå ved, at det er mennesker fra lokalområdet, som får mulighed for et jobtræningsforlød, måske endda med kendskab til eleverne på skolen, enten i form af status som forælder eller slægtning. Det vil øge sandsynligheden for, at eleverne får et tilhørsforhold til rengøringspersonalet. Med synlig rengøring i skoletiden, øges også forståelsen for, at vi alle er med til at holde vores omgivelser rene og pæne.

Foto fra Herlev Byskole, hvor Jan Jeppesen, regionsdirektør og Linette Mathiesen, driftschef i Forenede Service er i gang med at sikre, at alle rengøringsmidler og vogne er på plads.

Jan Jeppesen, Forenede Service

Foto fra Herlev Byskole, hvor Jan Jeppesen, regionsdirektør og Linette Mathiesen, driftschef i Forenede Service er i gang med at sikre, at alle rengøringsmidler og vogne er på plads.

FAKTA:

Forenede Service står for både rengøring og vinduespolering på undervisnings- og børneområdet i Herlev, hvor skoler, børnehaver og SFO’er hører til.

Herlev Kommune får gjort rent med 100% plantebaseret og bionedbrydelig rengøringskemi, som ud over at være EU-Blomst-mærket også er Cradle to cradle-certificeret, hvilket betyder at alle komponenter skal kunne indgå i biologiske eller tekniske kredsløb samt skabe værdi for mennesker, miljø og dyr.