Hjem Frederiksberg Kommune har valgt Forenede Service

Frederiksberg Kommune har valgt Forenede Service

Frederiksberg Kommune har valgt Forenede Service til at holde skoler, fritidshjem og børnehaver rene og pæne på 32 lokationer. Det betyder, at vi kunne starte året med at hilse 48 nye kollegaer velkomne.

Både på Skolen ved Søerne og Skolen ved Bülowsvej var der stor aktivitet på årets første arbejdsdag med medarbejdere, som havde deres første dag på Frederiksberg.

”I dag pakker vi ud og gennemgår arbejdsplaner, så alle medarbejdere er klar, når elever, lærere, pædagoger og børnehavebørnene vender tilbage fra juleferie,” forklarer Louise Munch Johannsen, arbejdsmiljøchef i Forenede Service.

Selv om det er nye medarbejdere, så er det erfarne servicemedarbejdere som starter og som løbende modtager efteruddannelse i for eksempel både ergonomi og INSTA 800-metoden.

Frederiksberg Kommune kan se frem til bionedbrydelige og plantebaserede rengøringsmidler, som ikke efterlader spor af kemi i omgivelserne. Og det er noget som Nicholas W. Ostenfeld, regionschef i Forenede Service og ansvarlig for kontrakten med Frederiksberg, er særligt glad for.

”Vi gør rent efter INSTA 800 metoden og bruger udelukkende EU-Blomst mærkede og bionedbrydelige rengøringsmidler, som også er Cradle to cradle certificerede. Det betyder, at vi kan levere den høje kvalitet, som Frederiksberg Kommune har vægtet højest i udbuddet.”