Hjem Specialuddannede medarbejdere står for rengøring af Billund Lufthavn

Specialuddannede medarbejdere står for rengøring af Billund Lufthavn

Vi er meget stolte over, at vi den 16. maj har overtaget rengøringen i Billund Lufthavn! En spændende opgave, som kræver både indgående forberedelse og specialuddannelse af vores medarbejdere, da der er helt særlige regler som skal overholdes i en lufthavn.

“Forenede Services medarbejdere er både sikkerhedsgodkendte og har fået en grundig uddannelse i sikkerhed, for at vi kan bevæge os rundt i lufthavnen,” forklarer Maria van Der Schaaf, regionschef i Forenede Service, som ser frem til at betjene både landside- og airside-områderne i lufthavnen, som årligt benyttes af over 3,7 millioner passagerer.

Vores team af serviceassistenter, tilsynsførende og site manager er på vagt 24/7, for en lufthavn sover aldrig, og uanset hvornår du kommer i lufthavnen, skal du mødes af et højt serviceniveau.

Dagligt er det sitemanager Patricia Beck som sammen med sit team er ansvarlig for at skabe et rent og behageligt miljø for alle lufthavnens besøgende, og det glæder hun sig til:

”Vi ser frem til at levere den bedste rengøringsservice i alle områder af lufthavnen, som foruden passagerområderne også tæller de bygninger, hvor lufthavnens personale arbejder, godsområdet og modtagerkarantænen for dyr,” forklarer Patricia.

Maria Van Der Schaaf, regionschef i Forenede Service

Maria Van Der Schaaf, regionschef i Forenede Service

Patricia Beck, sitemanager i Forenede Service.
Kenneth Mikkelsen, distriktsleder i Forenede Service.