Hjem Henrik Luxhøj er ny CEO for Forenede Service

Velkommen til Forenede Service Danmarks nye CEO, Henrik Luxhøj

Henrik Luxhøj tiltræder som CEO i Forenede Service Danmark d. 1. november og bliver samtidig en del af koncernledelsen

Vores nye CEO kommer med stærk ledelseserfaring og er anerkendt for at sikre fremdrift med bæredygtighed og medarbejdertilfredshed for øje – og så glæder han sig:

”Jeg ser meget frem til at møde de mange dygtige medarbejdere i hele landet, som hver dag leverer fantastisk service til kunderne. Der er igangsat en spændende udvikling i Forenede Service Danmark, og jeg vil med min viden og baggrund fra bl.a. Elis Danmark kunne bidrage til kursen,” siger Henrik.

I Elis Danmark har Henrik de seneste fem år som CEO skabt flotte resultater og sat kursen for såvel turnaround som strategiske opkøb. Elis er en kompleks, international servicekoncern med 45.000 medarbejdere, herunder 1.500 i Danmark, som leverer tekstil- og hygiejneløsninger, fx vaskeriservice.

Der er ingen tvivl om, at Henrik kommer til at gøre en forskel, fastslår Forenedes Group CEO, Lars Folkmann:

”Forenede Service Danmark er under hastig udvikling, og Henrik har præcis den rette kombination af kommerciel tæft og stærkt lederskab, som vi har brug for.

Samtidig har Henrik erfaring med at fungere i en større koncernsammenhæng, og det vil være en styrke i den udvikling, som hele Forenede koncernen gennemgår i disse år.

Vi går nu ind i det sidste år af koncernens aktuelle strategi ’Ambition 24’ og påbegynder næste fase af strategiarbejdet, også derfor vil Henrik være et vigtigt medlem af koncernledelsen.

Med hans strategiske mindset får vi de allerbedste forudsætninger for at fortsætte de solide spor, der allerede er lagt – nu med Henriks fokus og kompetencer,” siger Lars.

Jeg ser meget frem til at møde de mange dygtige medarbejdere i hele landet, som hver dag leverer fantastisk service til kunderne. Der er igangsat en spændende udvikling i Forenede Service Danmark, og jeg vil med min viden og baggrund fra bl.a. Elis Danmark kunne bidrage til kursen.”