Hjem Ejendomsdrift
Ejendomsdrift i Forenede Service

Ejendomsdrift

Skræddersyede løsninger inden for ejendomsdrift til de kunder som hellere vil fokusere på kerneforretningen frem for administrative og serviceorienterede opgaver.

Landsdækkende Ejendomsdrift

Vi er er en af de førende FM-leverandører med solid historik for omsætningsvækst drevet af et asset-light, fuldt FM-koncept. Ved at fokusere på maksimering af vores kunders ejendommes værdi, har vi opbygget langvarige og loyale kundeforhold.

INSPEKTØRSERVICE

Håndtering af alle opgaver relateret til ejendommen. Fx planlagt vedligehold, lovpligtige eftersyn, håndværkerstyring og tjek af garantier

GARTNERSERVICE

Alle former for arealpleje, grønne arealer, parkerings- og gangarealer.

Projektservice

PROJEKTSERVICE

Vejledning i løsninger, planlægning og udførelse.

VINTERTJENESTER

Landsækkende service. Snerydning og sikring af glatte og isede arealer.

Receptionsservice, reception

RECEPTIONSSERVICE

Fleksibel og kundetilpasset service.

Bestil et brandtjek

– og en grundig gennemgang af jeres bygningers brandrelaterede sikkerhedsforhold.

Serviceydelser til ejere og lejerservice til lejere

Vi tilbyder drift af hele ejendomme samt til lejere og ejere af kontorer i større bygninger, lagerhaller og produktionsvirksomheder.

Vi håndterer alle dagligdagsopgaver samt større projekter som byggeprojekter og flytteservice. I får jeres egen ejendomsinspektør som håndterer alle henvendelser og sørger for at alt udføres til rette tid samt at alle aktører arbejder sammen.

Det betyder, at I ikke behøver at organisere hele vedligeholdelsen af jeres lejemål, det sker nærmest af sig selv. Nemt og uden problemer.

Ejendomsdrift

Styrk det udlejedes værdi

Som ejer, administrator eller forvalter af ejendomsporteføljer, ved du godt, hvor mange ressourcer, der bruges på drift, vedligeholdelse, koordinering, lejerservice, personale og kontrol af serviceleverancer. Det tager vi os af.

Som udlejer kan du tilbyde full-service lejermål med store fordele for lejer. Dermed styrker du det udlejedes værdi på et konkurrencepræget marked.

Vi samler alle opgaver digitalt med fuld kundeindsigt

Alle vores medarbejdere på tværs af faggrupper, arbejdsopgaver og ansvarsområder benytter webbaseret system i deres daglige arbejde.

Driftsdata er ejet af kunden og altid real time

– med fuld gennemsigtighed for alle parter. Samtidigt er det, når som helst, muligt for vores kunder og for os at udtrække kontekstbestemte status- og ledelsesrapporter over f.eks. økonomi og segmenterede driftsopgaver fra systemet.

Real time data

DIGITALT OVERBLIK

Digital løsning til alle FM-aftaler og opgaver

Få et samlet digitalt overblik og:

  • spar tid og besvær
  • få faste ydelser og leverancer sat i system
  • få stordriftsfordele
  • bestil opgaver/ydelser ét sted
  • track & trace alle opgaver
  • 24/7 døgnvagt ved akutte sager
Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os
Portrait of a businessman with beard standing in office holding digital tablet. Confident male business executive in office looking at camera.

Kontakt os helt uforpligtende og lad os sammen finde den bedste løsning til jer.