Hjem Rengøring Kontor

Erhvervsrengøring kontorer

Forenede Service tilbyder gennemsigtige løsninger og en skalérbar aftale, som sikrer jer både fleksibilitet og sikkerhed i leverancen.

Rengøring medarbejdere i Forenede Service

Uddannelse og erfaring sikrer kvalitet

Vi klæder vores medarbejdere på med uddannelser, ordentlig og faglig oplæring samt kendskab til den opgave de skal løse.

Som bagland har vi et stærkt team af kompetente driftsmedarbejdere med høj anciennitet som koordinerer og styrer vores servicekontrakter.

100% plantebaseret rengøringskemi

Forenede Service har siden 2019 udfaset brugen af konventionel rengøringskemi til fordel for plantebaserede og 100 % bionedbrydelige rengøringsmidler.

De tusindvis af danskere, som dagligt er i berøring med de omgivelser og flader, vi rengør, risikerer derfor ikke at komme i kontakt med rester af sundhedsskadelige stoffer på grund af rengøring.

Gennemsigtige løsninger

Effektive arbejdsgange, fuldt overblik og transparent opgaveløsning sikrer fuld gennemsigtighed for vores kunder.

Vores driftsstyring giver medarbejderen det fulde overblik over dagens opgaver, og for hver løst opgave bliver der sat et flueben. I den anden ende af systemet kan vores kunder hele tiden følge med i, hvordan arbejdet bliver løst.

Skaler op og ned efter behov

Rengøringsbehovet kan skifte efter årstiden. Trapper vaskes hyppigere i vinterhalvåret og mødelokalerne bliver måske ikke brugt så hyppigt i sommerperioden.

Hos os kan I vælge at spare op i en timebank, få rengjort efter behov eller bare jævnt over hele året – det er helt op til jer.

Så ved I det er i orden

Med Forenede Service kan I være sikre på, at der er ualmindeligt godt styr på tingene, hvad enten det gælder kvalitet, miljø eller arbejdsforhold. Vi er nemlig blandt Danmarks bedst certificerede Facility Service-selskaber.

Vi er:

Arbejdsmiljøcertificeret ifølge ISO 45001:2018
Miljøcertificeret ifølge ISO 14001:2015
INSTA 800-virksomhedscertificeret