Hjem Kantine

Professionelle køkkenfolk i kantinen

Vores kantinekoncept hedder Kokkenes Køkken, netop fordi der altid er faguddannede kokke i alle vores køkkener. Og fordi vi sætter fagligheden, håndværket, gode råvarer, bæredygtighed og gæsternes oplevelse øverst på menuen. For os er kantinen meget mere end et tilbud om en god frokost, den er et medarbejdergode og et samlingspunkt, som er med til at øge medarbejdernes tilfredshed. 

Jeres helt egen køkkenchef

Vi har hævet niveauet for kantinedriften i Danmark gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser. Men det er ikke nok. Vores køkkenchefer og kokke kommer med erfaring fra gode stillinger på velrenommerede restauranter både i ind- og udland, og vi har branchens dygtigste madkreatører. 
I får en fagligt stærk køkkenchef, der matcher jeres behov, som vil være med til at udvikle jeres kantine.

Vores koncept SANS! er som at spise ude.

For de af vores kunder, som tør tage skridtet helt ud i neurogastronomi, bæredygtighed og minimering af madspild, har vi udviklet et koncept, som vi kalder SANS! Her har vi erstattet store buffeter og overfyldte tallerkener med retter, som taler til alle sanser. Det er essensen af bæredygtighed og gourmet, og der er kræset om hver enkelt detalje i alle retter. 

En SANS!-frokost består af en hovedret, et par salater som passer til og nybagt brød. Alle retter harmonerer sammen i smag og indeholder elementer af sødt, surt, bittert, salt og umami samlet på én enkelt tallerken. En helhedsoplevelse, som man ellers kun får, når man går på restaurant.

Kokkenes Køkken SANS

Det bedste fra den danske køkkenhave

Vi vægter bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi, velsmag og gode råvarer i sæson. Den mangfoldighed, vi omgiver os med, skal smages. Vores danske råvarer byder på mange muligheder, og vi eksperimenterer gerne og prøver nye, spændende råvarer af i kantinen. Vi arbejder med seks sæsoner i stedet for de sædvanlige fire, og vi sætter smag på både den sprøde forsommer og den smagfulde sensommer.

Vil du have en smagsprøve på vores SANS! koncept?

Kontakt vores salgsdirektør Martin Damby på: 40 24 32 28 eller send ham en mail.

Kokkenes Køkken frokost i kantinen