Hjem Ejendomsdrift Arealpleje

Udearealer

Jeres udearealer skal passe til virksomhedens image og til, hvordan I ønsker at byde gæster, kunder og medarbejdere velkomne.

Arealpleje kræver faglighed

Drift og koordinering af arealpleje, renhold og glatførebekæmpelse er tidskrævende, selvom opgaverne kan virke simple. Men der skal være styr på det, og det skal gøres ordentligt. Omkostninger og kvalitet hænger uløseligt sammen, og med vores store driftserfaring, tilbyder vi en løsning, som er både gennemsigtig, effektiv og med respekt for bæredygtighed.

Arealpleje

Real time driftsstyring

Alle services styres via vores digitale real time driftsstyringssystem, hvor vi dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer en høj gennemsigtighed af kvaliteten af vores services og priser.

Vi foto- og GPS-dokumenterer de opgaver, vi udfører. I får informationen helt automatisk – digitalt og overskueligt. Det giver jer et klart overblik over, hvad I betaler for, og hvad I får leveret.

En kontakt og fagfolk på ejendommen

Én kontaktperson, som sørger for at det hele kører som det skal

Som kunde hos os får I tilknyttet jeres eget team af faste medarbejdere med lang anciennitet og som kender jeres virksomhed og ejendom.