Hjem Ejendomsdrift Bolig- og ejerforeninger

Komplette servicepakker til bolig- og ejerforeninger

Vælg en løsning som bygger på behov og ikke på ugeplaner

Det betyder, at din trappe vaskes, når den er beskidt, og at dit græs bliver klippet, når det er for højt. Sammen med dig aftaler vi for eksempel, hvor ren trappen skal være og hvor omfattende græspleje, du ønsker.

En vinter med sne og slud kræver hyppigere trappevask, hvorimod en tør sommer ikke kræver så mange græsklip. Dette giver dig bedre udnyttelse af dit budget for ejendommens drift og vedligehold, samt en bedre oplevelse af den service, du modtager.

Du kan vælge at få fleksible løsninger på hele din aftale eller på dele aftalen. Vil du helst lægge dine ydelser fast i et skema, tilbyder vi naturligvis også dette.

Komplette servicepakker til bolig- og ejerforeninger, hvor servicen er tilpasset jeres behov.

Saml hele din ejendomsdrift hos os og opnå besparelser på dit driftsbudget

Vores kunder oplever ofte en besparelse i forhold til, hvad de tidligere har betalt for drift og vedligehold af ejendommen.

Vi medbringer alt det udstyr, som vi har behov for, og ejendommen behøver dermed ikke investere i hverken maskiner eller rengøringsmidler.

Drag fordel af vores medarbejderes store fagbredde

Det betyder, at du ikke behøver ringe efter en varmemester, når fyret står af, en elektriker, når strømmen svigter, eller en murer, når væggen skal repareres. Du kontakter bare os.